markten

Bij GMI werken we dagelijks samen met onze klanten om slimme oplossingen te zoeken die hen helpen te excelleren in hun kritische processen. Bij alle stempels, matrijzen en onderdelen die wij maken hebben we als doel om u beter te laten presteren zodat u meer waarde kunt bieden aan uw klant. Deze instelling is de basis voor hechte en intensieve klantrelaties die vaak bijzondere gereedschappen en eindproducten opleveren.

Food

Bij dunwandige verpakkingen gaat het vaak om grote series die geproduceerd worden met meervoudige matrijzen en etage matrijzen. Deze spuitgietmatrijzen worden gekenmerkt door een grote stabiliteit en een hoge nauwkeurigheid.
GMI realiseert een zo kort mogelijke cyclustijd voor de klant.

Automotive

In de automotive branche worden complexe en technisch hoogstaande producten gebouwd welke in grote aantallen worden geproduceerd. De betrouwbaarheid van onderdelen heeft hier grote invloed op veiligheid. Daarom weet de auto-industrie GMI te vinden.

Medical

GMI maakt al jaren de instrumenten en matrijzen voor kunststofproducten waarmee de medische sector zijn werk kan doen. Onze vindingrijkheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid brengt precies het hulpmiddel of instrument voort wat de arts of verpleger nodig heeft.

Hightech

De hightech maakindustrie is uniek in Nederland en GMI is uniek in de snelheid en nauwkeurigheid waarmee de onderdelen gemaakt kunnen worden. Zo kan deze bedrijfstak excelleren.

referenties

vragen

Verwacht u dat GMI u kan helpen? Hebt u een vraag of opmerking? Uw telefoontje stellen wij zeer op prijs.
Onze telefoonnummers vindt u hier, ook mobiel.

informatie

Versturen

Broekhovenseweg 130 P 
5021 LJ  Tilburg
+31 13 542 52 46

Centaurusweg 111
5015 TC  Tilburg
+31 13 455 69 25

IBAN: NL85RABO0191214140
BIC: RABONL2U
KVK Tilburg: 18034175
BTW: NL809513730B01