Home > Diensten > Precisiemetingen

Precisiemetingen

Precisiecontrole in perfectie

Nadat we het verspaningsproces hebben voltooid in onze geconditioneerde productieruimte, voeren we grondige controles uit op de geproduceerde onderdelen. Een van onze belangrijkste hulpmiddelen voor kwaliteitscontrole is onze zeer nauwkeurige ZEISS-3D-meetmachine PRISMO VERITY 7/9/5, uitgerust met de geavanceerde Zeiss Calypso-software.

In onze speciaal ontworpen meetkamer zorgen we voor een optimale omgeving om metingen uit te voeren. Met de ZEISS-3D-meetmachine kunnen we gedetailleerde en betrouwbare metingen uitvoeren, met een hoge mate van nauwkeurigheid en precisie.

Technisch advies

Gedetailleerde rapportage bij GMI

Indien gewenst ontvangt u van elke meting een uitgebreid rapport. Deze gedetailleerde rapportage geeft inzicht in de meetresultaten en zorgt ervoor dat u volledig op de hoogte bent van de kwaliteit van de geleverde onderdelen.

Bij GMI hechten we veel waarde aan kwaliteit en zorgen we ervoor dat elk product voldoet aan de vereiste specificaties. Met onze geavanceerde meetapparatuur en rapportageprocedures kunt u erop vertrouwen dat u hoogwaardige onderdelen ontvangt die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.

Over GMI

De meerwaarde van GMI zit in onze creativiteit, expertise en inzet om onze klant beter te laten presteren. Jarenlange ervaring heeft geleid tot veel kennis. Hoogwaardige technologie en maatwerk is voor ons vanzelfsprekend. Met onze klanten hebben we een speciale band. Niet alleen omdat we al jarenlang met ze werken, ook omdat we samen hele bijzondere oplossingen maken die gewoon altijd moeten werken!

Meer over ons