Home > Diensten > Draaien

Draaien

Draaimachines voor iedere bewerking

GMI beschikt over diverse CNC draaimachines. Met onze jarenlange ervaring en geavanceerde technologie kunnen we zelfs de meest uitdagende materialen bewerken en de meest nauwkeurige producten leveren.

Onze moderne werkplaats is uitgerust met diverse CNC draaimachines die voldoen aan de hoogste normen van precisie en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om kleine prototypes of grote productieruns, we hebben de capaciteit en flexibiliteit om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Technisch advies

Ongeëvenaarde precisie voor de industrie

Ons deskundige team beschikt over diepgaande kennis en vaardigheden in CNC-draaien. Ze zijn in staat om complexe geometrieën te programmeren en te bewerken. We begrijpen de vereisten van verschillende industrieën, zoals luchtvaart, automobiel, medisch en meer, en leveren op maat gemaakte oplossingen die aan de strengste normen voldoen.

Bij GMI garanderen we hoogwaardige CNC draaiproducten die voldoen aan uw specificaties. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw project tot een succes kunnen maken.

Over GMI

Over GMI

De meerwaarde van GMI zit in onze creativiteit, expertise en inzet om onze klant beter te laten presteren. Jarenlange ervaring heeft geleid tot veel kennis. Hoogwaardige technologie en maatwerk is voor ons vanzelfsprekend. Met onze klanten hebben we een speciale band. Niet alleen omdat we al jarenlang met ze werken, ook omdat we samen hele bijzondere oplossingen maken die gewoon altijd moeten werken!

Meer over ons