Home > Diensten > Draad- en zinkvonken (EDM)

Draad- en zinkvonken (EDM)

Precisie in Draad- en Zinkvonken

Met onze uitgebreide ervaring in draad- en zinkvonken kunnen we bij GMI voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van onze klanten. Dankzij onze deskundigheid en kennis leveren we nauwkeurige en betrouwbare resultaten. We zijn trots op ons assortiment draad- en zinkvonkmachines, die ons in staat stellen om diverse bewerkingen uit te voeren.

Draad- en zinkvonken zijn verspanende technieken die worden gebruikt voor het bewerken van metalen onderdelen met grote precisie. Met behulp van onze gespecialiseerde machines kunnen we complexe vormen, fijne details en strakke toleranties realiseren.

Technisch advies

Expertise en betrouwbaarheid bij GMI

Ons team van ervaren professionals begrijpt de unieke vereisten van draad- en zinkvonken en past geavanceerde technieken toe om optimale resultaten te behalen. We werken nauw samen met onze klanten om aan hun specifieke behoeften en ontwerpeisen te voldoen.

Bij GMI streven we naar uitmuntendheid in draad- en zinkvonken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we met onze expertise en geavanceerde machines uw project naar een hoger niveau kunnen tillen.

Over GMI

De meerwaarde van GMI zit in onze creativiteit, expertise en inzet om onze klant beter te laten presteren. Jarenlange ervaring heeft geleid tot veel kennis. Hoogwaardige technologie en maatwerk is voor ons vanzelfsprekend. Met onze klanten hebben we een speciale band. Niet alleen omdat we al jarenlang met ze werken, ook omdat we samen hele bijzondere oplossingen maken die gewoon altijd moeten werken!

Meer over ons