Home > Diensten > Assembleren

Cleanroom Assemblage

Kwaliteit door onze stofvrije cleanroom

Bij GMI voeren we onze assemblageactiviteiten uit in onze eigen crossflow ISO 14644-1 klasse 7 cleanroom. In een crossflow cleanroom komt de gefilterde lucht uit de zijwanden, waardoor een horizontale luchtstroom ontstaat. Deze cleanroom zorgt ervoor dat de lucht continu wordt ververst en gefilterd om stofdeeltjes te verwijderen. Hiervoor maken we gebruik van HEPA-filters, die deeltjes met een diameter van 0,3 µm tegenhouden.

Het personeel dat in de cleanroom werkt, draagt geschikte kleding zoals speciale handschoenen, een hoofdkap, een overall en speciale (over)schoenen. Deze kleding is ontworpen om te voorkomen dat de persoon de cleanroom vervuilt met haren, huidschilfers en vezels van hun kleding. Daarnaast zijn gereedschappen en meubels in de cleanroom speciaal ontworpen om minimale vervuiling te produceren.

Technisch advies

Onze ISO 14644-1 Klasse 7 Crossflow Cleanroom bij GMI

We maken gebruik van speciale materialen, zoals stofarm papier, stofarme wipes en poedervrije handschoenen, om het ontstaan van stofdeeltjes en vezels tot een minimum te beperken.

Bij GMI nemen we de nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat onze cleanroomomgeving vrij is van verontreinigingen. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige assemblages te leveren die voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van onze klanten.

Over GMI

Over GMI

De meerwaarde van GMI zit in onze creativiteit, expertise en inzet om onze klant beter te laten presteren. Jarenlange ervaring heeft geleid tot veel kennis. Hoogwaardige technologie en maatwerk is voor ons vanzelfsprekend. Met onze klanten hebben we een speciale band. Niet alleen omdat we al jarenlang met ze werken, ook omdat we samen hele bijzondere oplossingen maken die gewoon altijd moeten werken!

Meer over ons