Home > Diensten > Frezen

Frezen

Nauwkeurig frezen

GMI is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van nauwkeurig frezen. Met behulp van onze diverse CNC-freesmachines zijn we in staat om snel en vakkundig complete precisiewerkstukken voor u te vervaardigen. Onze ervaren vakmensen hebben uitgebreide kennis van freestechnieken en kunnen complexe geometrieën en strakke toleranties aan.

Of het nu gaat om kleine prototypes of grotere series, we hebben de capaciteit en flexibiliteit om aan uw productiebehoeften te voldoen. Bij grotere series maken we gebruik van ons Fastems magazijnsysteem, waarmee we onbemand kunnen produceren. Dit stelt ons in staat om efficiënt en kosteneffectief te werken, waardoor we de productietijd kunnen verkorten en een consistente kwaliteit kunnen waarborgen.

Technisch advies

Betrouwbare partner voor al uw freestoepasingen

Bij GMI streven we naar uitmuntendheid in al onze freestoepassingen. We investeren voortdurend in geavanceerde technologieën en houden ons op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de industrie. Dit stelt ons in staat om op de voorhoede te blijven en onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden.

Onze klanten vertrouwen op onze expertise en betrouwbaarheid bij het leveren van hoogwaardige precisiewerkstukken. We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke vereisten te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun verwachtingen voldoen. Bij GMI streven we ernaar om langdurige relaties op te bouwen en te fungeren als een betrouwbare partner voor al uw freestoepassingen.

Over GMI

Over GMI

De meerwaarde van GMI zit in onze creativiteit, expertise en inzet om onze klant beter te laten presteren. Jarenlange ervaring heeft geleid tot veel kennis. Hoogwaardige technologie en maatwerk is voor ons vanzelfsprekend. Met onze klanten hebben we een speciale band. Niet alleen omdat we al jarenlang met ze werken, ook omdat we samen hele bijzondere oplossingen maken die gewoon altijd moeten werken!

Meer over ons