Home > Diensten > Reinigen

Reinigen

Zuiverheid door ons toegewijde cleanliness team

Bij GMI hebben we een toegewijd en goed opgeleid cleanliness team dat verantwoordelijk is voor het reinigen en verpakken van onze nauwkeurige onderdelen. We begrijpen dat vooral de complexe precisieonderdelen extra aandacht vereisen tijdens het reinigingsproces.

Technisch advies

Grondige reiniging en zorgvuldige verpakking

Ons cleanliness team hanteert zorgvuldige procedures en maakt gebruik van geavanceerde reinigingsapparatuur om ervoor te zorgen dat elk onderdeel grondig wordt gereinigd. Ze zijn getraind om de specifieke vereisten van verschillende materialen en producten te begrijpen, en passen de juiste reinigingsmethoden toe om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen.

Naast het reinigen zorgt ons team ook voor de juiste verpakking van de onderdelen. Ze zijn bekend met de vereisten voor bescherming en veiligheid tijdens het transport en zorgen ervoor dat de onderdelen veilig en intact aankomen op de gewenste bestemming.

Over GMI

Over GMI

De meerwaarde van GMI zit in onze creativiteit, expertise en inzet om onze klant beter te laten presteren. Jarenlange ervaring heeft geleid tot veel kennis. Hoogwaardige technologie en maatwerk is voor ons vanzelfsprekend. Met onze klanten hebben we een speciale band. Niet alleen omdat we al jarenlang met ze werken, ook omdat we samen hele bijzondere oplossingen maken die gewoon altijd moeten werken!

Meer over ons